5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir sair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Alelumum metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Ayrıca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen ana amil bapnın acıe dayanıklılık seviyesidir. Bu tehlikee peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme tesisları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü simultane kapının kolaylıkla açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu konuda yetkili yangın firmasından saye Yangın kapısı istanbul fiyatı alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Gelişen teknolojiyle baş başa yangın merdiveni seçenekleri, henüz ziyade güvenilir hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her gün kovuşturulma eden bir firmayız.

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve usturuplu fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page